Aanbieding!

Blue Gin 0,7 Liter

37,51

De Blue Gin Vintage is gecreëerd door de Oostenrijke meester distiller Hans Reisetbauer in 2006. Laat je niet misleiden door de naam of de foto want de kleur van de gin is kristalhelder.

De Blue Gin is een “distilled” gin en de distillatieprocessen zijn zeer apart te noemen. Tijdens het basis destillatieproces worden de graansoort “Mulan” en mais samen met 40% alcohol verwerkt en in kleine koperen ketels gestookt. Bij de volgende stap worden naast 96% mais alcohol meer dan twintig soorten botanicals toegevoegd uit meer dan 10 landen zoals Spanje, Vietnam, Egypte, Roemenië, China, Indonesia, Nederland, Turkije en zelfs Amerika.

De Blue Gin wordt aangelengd met glashelder en zuiver water uit de bergrivier Alm. Het bronwater geeft de niet te evenaren aroma en milde smaak van de Blue Gin. Bij het drinken doet het je onmiddellijk denken aan kristalhelder water, aan de blauwe hemel of zelfs aan een koude herfstochtend.

De eerste sip van de Blue Gin smaakt heel scherp en zeer complex met een kruidige afdronk. Kort daarop wordt de krachtige smaak verrassend verzacht met florale noten. Hoewel deze prachtige gin een variëteit van botanicals bevat, blijken ze in harmonie samen te vloeien op je tong.

Ingrediënten: Jeneverbessen, citroenschil, engelwortel, koriander, zoethout, kurkuma, …

Smaak & aroma: Het aroma is heel kruidig die eerst zeer scherp ruikt gevolgd door warme florale tinten.

Garnituur: kruidnagel, klein beetje gemalen peper

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Gin 0,7 Liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.