Aanbieding!

Beefeater Gin 1 Liter

Original price was: €33,55.Current price is: €31,73.

Beefeater is eigendom van Pernod Ricard en wordt gebotteld en gedistribueerd door het bedrijf van James Burrough. Beefeater blijft tot 1987 eigendom van de familie Burrough. De naam verwijst naar de ‘Yeomen Warders’, beter gekend als ‘Beefeaters’: de ceremoniële bewakers van de Tower of London. Uniek aan de productie van Beefeater Gin is het feit dat de schil van de citroenen en sinaasappelen, de volledige jeneverbessen en andere plantaardige botanicals 24 uur te weken worden gelegd vooraleer er gedistilleerd wordt. Dit proces zorgt voor een volledige extractie van de aroma’s. De distillatie zelf neemt ongeveer acht uur in beslag en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door meester-distilleerder Desmond Payne.

Smaak & aroma: Een van de klassiekers en de meest herkenbare en typische London Dry gin op de markt. Beefeater Gin heeft een scherpe en droge smaak. In de neus jeneverbes, zwarte peper en sinaasappel; op het gehemelte een explosie van citrus en jeneverbes in de afdronk.

Ingrediënten: jeneverbes engelwortel engelzaad korianderzaad zoethout amandel iriswortel sinaasappelen uit Sevilla citroenschil

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beefeater Gin 1 Liter” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *