Aanbieding!

Tanqueray Flor De Sevilla 0,7 Liter

Original price was: €36,32.Current price is: €34,63.

Het originele recept van Charles Tanqueray op basis van sinaasappelen uit Sevilla diende hier als inspiratie. Deze unieke gedistilleerde gin is gemaakt van de bitterzoete sinaasappelen uit Sevilla, waaraan oranjebloesem, natuurlijke kleuren, smaken en fijne kruiden aan werden toegevoegd.
Die ingrediënten zorgen voor een toegankelijk smaakprofiel van bitterzoete, pittige Sevilla-sinaasappelen en oranjebloesem. Voor het evenwicht zorgen de vier Londen Dry-kruiden (jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout).

EEN ERVARING VOOR ALLE ZINTUIGEN, OOK DIE VAN NIET-GINDRINKERS

Het trekt natuurlijk wel aan, de frisse look van al die wijntjes, bieren, Spritz-drankjes en roze gin. Ze zijn niet uit het straatbeeld weg te denken.
Maar het verhaal van de Tanqueray Flor de Sevilla gaat veel verder dan een frisse look. De wortels van deze drank liggen in een echte plaats. Een die onlosmakelijk verbonden is met zomervakantie, warmte, ontspanning en beleving. Met herinneringen en vooruitzichten ook.
De drank die alle zintuigen op die manier aanspreekt laat een blijvende, positieve indruk na. Bij gindrinkers en niet-gindrinkers waar ook ter wereld.

Ben je klaar om op vakantie te gaan of wil je met vrienden gewoon op een terrasje gaan zomeren? Dan is een drank die de Spaanse vakantiesfeer perfect belichaamt helemaal op zijn plaats. Tanqueray Flor de Sevilla.

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tanqueray Flor De Sevilla 0,7 Liter” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *