Aanbieding!

Bluecoat Gin 0,7 Liter

Original price was: €48,30.Current price is: €43,50.

Bluecoat American dry gin is een droge Amerikaanse gin met een typische Amerikaanse smaak en aroma. De Bluecoat Gin wordt gemaakt in Philadelphia Pensylvania.Het wordt vijfmaal gedistilleerd met een hoog alcoholgehalte Bluecoat American dry gin is ambachtelijk gedistilleerd met behulp van organische jeneverbessen in combinatie met een mix van organische Amerikaanse citrus vruchten en andere organische plantaardige ingrediënten. Het resultaat is een volwaardige gin net als de Brooklyn gin.

Bluecoat wordt gedistilleerd in een met de hand gemaakte koperen pot. De werkwijze vereist heel langzame opwarming van de pot. Dit zorgt voor maximale scheiding onder de alcohol. Hierdoor verdwijnen alle onzuiverheden, zodat alleen het zuiverste over blijft. Het resultaat hiervan is een gin die extra intens en versterkend is. U kunt de versterkende kracht vergelijken met die van de Ciroc Peach zodat men er geen genoeg van kan krijgen.

Ingrediënten: jeneverbessen, koriander, citrus en Angelicawortel of Engelwortel.

Smaak & aroma: door de bijzondere trage aanmaak in de koperen pot krijgt men een bijzonder zachte en rijke smaak met een heel frisse afdronk.

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bluecoat Gin 0,7 Liter” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *