Aanbieding!

Cockney’s Premium Gin 0,7 Liter

Oorspronkelijke prijs was: €48,05.Huidige prijs is: €41,06.

Cockneys’ Premium Gin is de oudste gin van Belgische origine. Gebaseerd op het originele recept uit 1838 en aangevuld met 15 zorgvuldig geselecteerde
botanicals, maakt het hem vandaag tot een kruidige maar frisse gin.

Naast onder meer jeneverbes, koriander en engelwortel zijn het vooral komijn, paradijszaad, yuzu , pompelmoes en bittere sinaas die Cockney’s Premium Gin zijn kruidige maar zachte smaak geven die lang in de mond nazindert.

De Cockney’s distillery was gesticht in 1838 door een in Gent ingeweken Londenaar. Na diens terugkeer naar Engeland werd de stokerij eigendom van Jules De Brabandere en nadien kwam zij voor 3 generaties in handen van de familie Hoste. In 1989 werd de zaak door Luc Waterschoot – die het ambacht geleerd had in dienst van de Hostes – overgenomen en hij bezorgde de oude
stokerij een nieuwe dynamiek.

Naast de ruime aandacht die onze Gin tot nog toe genoot in zowel de nationale als de internationale pers, zijn we uiteraard ook fier op de medailles die we reeds wonnen op internationaal gerenommeerde wedstrijden.

Onze ‘Grand Gold Medal’ behaald op het Concours Mondial 2016 in Mexico, de grootste sterkedrankencompetitie ter wereld, is een voorlopig hoogtepunt!

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cockney’s Premium Gin 0,7 Liter” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *